STUDNIÓWKA IV G PILSKIEGO EKONOMIKA

Kolejny raz maturzyści obdarzyli mnie zaufaniem i znów miałam przyjemność wykonać dla nich reportaż z tak ważnego wydarzenia!

9 lutego ponownie stanęłam między dyrekcją a maturzystami, którzy tego jednego wieczoru chwilę przed maturami zatańczyli dla zgromadzonych poloneza. Świetne rozpoczęcie balu studniówkowego, podziękowania dla nauczycieli, piękny polonez i długa zabawa!

W między czasie znalazły się chwile na wręczenie koniczynek (przynoszących szczęście na nadchodzących egzaminach dojrzałości) oraz posmakowanie tortu czy wniesienie toastu.

Ogromnie się cieszę, że znów mogłam ujrzeć twarze nauczycieli z pilskiego ekonomika. Nie wiem czy wiesz, ale sama go ukończyłam. W klasie informatycznej, takiej samej jak moi tegoroczni maturzyści.

Informatycy królowali na parkiecie! To zdanie zdecydowanie opisuje moją pracę na tym balu. Nie było chwili nudy, naprawdę. A to w większości wszystko dzięki świetnemu menadżerowi imprezy – Kucharski Music. Choć za mną nie ma sznurka imprez, ślubów, studniówek i innych takich imprez to tę imprezę ze względu na atmosferę będę długo pamiętać! Paweł zna się na rzeczy, wie jak rozruszać młodzież (starszych również!), wie jak pomóc mniej doświadczonym i co najważniejsze – wie jak sprawić by impreza z nim została zapisana w pamięci na długie lata. Także jeśli czytasz ten post i planujesz jakieś wydarzenie, gdzie potrzebna będzie taka osoba jak Paweł to z gorącym i wielkim sercem mogę go polecić. A jeśli tu jest jakiś przyszły maturzysta, to pamiętaj, że wybór jest tylko jeden – Kucharski Music!

O mnie

Świat fotografii zaciekawił mnie, kiedy ukradkiem zabierałam malutki aparat cyfrowy starszemu bratu. Zatrzymywanie chwil w postaci zdjęć tak bardzo zawładnęło moim sercem, że nie mogłam przejść obok tego obojętnie. Zaczynając od zwykłych pstryczków wędrując przez nieznany świat makrofotografii, dotrwałam tu gdzie jestem.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Zobacz inne moje sesje

Close Menu

Ta strona wykorzystuje ciasteczka. Klikając Akceptuj zgadza się na politykę prywatności serwisu. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close